Volební podpora českých politických stran od roku 1992 - Klíč, Zbyněk; Balík, Stanislav, 1978-; Masarykova univerzita. Katedra politologie (2007)
Práce analyzuje volební podporu českých politických stran od roku 1992 z pohledu statistické analýzy a metod volební geografie.
The work analyses electoral support of czech political parties after the year 1992 from statistic analysis and electoral geography perspectives.
Vedoucí práce: Stanislav Balík.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Fakulta sociálních studií, 2007.
Keywords: volby; volební chování; elections; electoral behavior; diplomové práce