Historische Entwicklung der deutschen Frauenanrede und Frauenbezeichnungen - Prokešová, Zuzana, 1982- (2006)
Ve své diplomové práci se zabývám historickým vývojem německého ženského nominálního oslovení. Práci jsem rozdělila do deseti kapitol. V prvních třech kapitolách rozebírám oslovení z všeobecného pohledu. Především způsoby užití nominálního oslovení v kombinaci s pronominálním. V dalších částech se věnuji vývoji ženského nominálního oslovení od starého germánského období až po současnost. Ke každému vývojovému období jsem připojila několik příkladů z německé literatury.