Vliv války v Iráku na transatlantické vztahy - Borůvka, Michal, 1979- (2007)
Téma magisterské diplomové práce je Vliv války v Iráku na transatlantické vztahy. Cílem práce je dopad války v Iráku na vzájemné vztahy mezi spojenci transatlantického prostoru. Otázkou je, zda se jedná o jeden z mnoha konflikt v tomto heterogenním spoleenství.