Úloha podpůrných prostředků ve výživě basketbalisty - Benda, Petr; Hrnčiříková, Iva; Masarykova univerzita. Katedra sportovní medicíny a zdravotní tělesné výchovy (2007)
BENDA, PETR: Úloha podpůrných prostředků ve výživě basketbalisty. Bakalářská práce. Brno: MU, 2006. 40 s. Práce se zabývá problematikou vlivu výživy a speciálních doplňků na výkonnost sportovce. Pomocí odborné literatury i vlastních zkušeností jsme se pokusili přiblížit úlohu podpůrných prostředků ve výživě sportovce (basketbalisty) a ujistili jsme se, že výživa a doplňky mají kladný vliv na jeho zdraví a výkonnost.
BENDA PETR: The part which nutrition supplements in the life of a basketball player. Bachelor work. Brno: MU, 2006. 40 p. This essay is engaged in problematics of nutrition and nutrition supplements and its effect on athletes performance. We are trying to proove its positive effect on athletes (basketball player) health and his athletic performance with the help of technical literature and personal experience.
Vedoucí práce: Iva Hrnčiříková.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Fakulta sportovních studií, 2007.
Keywords: basketbalisté; výživa člověka; basketball players; human nutrition; bakalářské práce