Implementace regionální politiky v SRN - Havlík, Vratislav, 1985- (2006)
Bakalářská práce se zabývá implementací regionální politiky v Německu. Jako vhodný výzkumný koncept se jeví princip partnerství, neboť odhaluje všechny existující úrovně, na kterých se regionální politika odehrává. Na těchto úrovních bude zkoumána míra zapojení hospodářských a sociálních aktérů. Autor se snaží potvrdit hypotézu, zda implementace regionální politiky EU ve Spolkové republice Německo je uskutečňována v souladu s principem partnerství.