Dělba moci v ústavním systému České republiky - Helešic, Nikola (2007)
Tato práce si klade za cíl přiblížit zakotvení koncepce dělby moci v ústavním systému České republiky a dále roli a některé praktické projevy této doktríny v politickém systému České republiky.