Mimoparlamentná krajná pravica na Slovensku - Mikušovič, Dušan (2006)
Od roku 1990 nezískava mimoparlamentná krajná pravica na Slovensku viac ako jedno percento hlasov vo voľbách. Napriek tomu je stále súčasťou slovenského politického a straníckeho systému ako skupina príkladov pre politický radikalizmus a politický extrémizmus.