Autoritativní režim v Brazílii 1930-1945 - Dubový, Vít (2006)
Tato studie si klade za cíl analyzovat režim Getúlia Dornella Vargase v Brazílii, především s využitím teorie totalitních a autoritativních režimů J. J. Linze.