České exekutivní a legislativní koalice 1992-2006 se zaměřením na KDU-ČSL jako koaličního partnera v období 2002-2006 - Hromková, Ludmila (2006)
Práce se zabývá českými exekutivními a legislativními koalicemi v období 1992-2006 se zřetelem na působení KDU-ČSL v posledním volebním období, 2002-2006.