Analýza volebnej kampane SDKÚ-DS v parlamentných volbách 2006 - Chovanová, Eva (2006)
Táto bakalárska práca si kladie za cieľ analyzovať volebnú kampaň politickej strany SDKÚ-DS v parlamentných voľbách v Slovenskej republike v roku 2006 a klasifikovať ju na základe znakov kampane podľa teórií politického marketingu. Popísané sú i politické, socio-ekonomické a právne podmienky, rámci ktorých kampaň prebiehala, pretože tie významnou mierou opvlyvňujú priebeh a podobu kampane.