Licenční vztahy v autorském právu - Tůma, Pavel, 1979-; Telec, Ivo, 1959-; Masarykova univerzita. Katedra občanského práva (2006)
Studie Licenční vztahy v autorském právu se zabývá analýzou problematiky smluvních licencí v českém autorském právu, mezinárodním právu autorském, právu komunitárním a některých zahraničních právních úpravách, zejména z pohledu výroby audiovizuálních děl.
The thesis Licence Relationships in Copyright Law concerns the issue of copyright contractual licence relationships, especially in the area of audiovisual production.
Vedoucí práce: Ivo Telec.
Dizertace (Ph.D.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2007.
Keywords: audiovizuální dokumenty; autorské právo; licenční smlouvy; audiovisual documents; copyright; license agreements; disertace