Licenční vztahy v autorském právu - Tůma, Pavel, 1979- (2006)
Studie Licenční vztahy v autorském právu se zabývá analýzou problematiky smluvních licencí v českém autorském právu, mezinárodním právu autorském, právu komunitárním a některých zahraničních právních úpravách, zejména z pohledu výroby audiovizuálních děl.