Výuka statistiky na ekonomicky zaměřených středních školách - Kotoučková, Hana, 1981- (2006)
Cílem práce bylo nejprve zjistit na několika středních školách ekonomického zaměření, v jakém rozsahu je vyučována statistika. Na základě těchto podkladů byl poté vypracován učební text ze statistiky. K tomuto učebnímu textu jsem dále vytvořila sbírku příkladů, které jsou řešeny pomocí tabulkového procesoru Microsoft Excel. Další částí práce jsou prezentace v programu Microsoft PowerPoint, které pokrývají celou látku učebního textu. Přílohová část pak obsahuje stručnou příručku k programu MS Excel.