Rovnice, nerovnice a průběh funkcí - Kolisko, Pavel (2006)
Tato práce je zaměřena na matematické funkce (rovnice, nerovnice, průběh funkce) a je určena studentům a učitelům na střední škole. Má dvě části: program pro zobrazování funkcí, sbírka řešených příkladů.