O počítačích převážně nevážně /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kukal, Petr, 1970- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2007.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 01875nam a22005417a 4500
001 MUB01000485167
003 CZ BrMU
005 20200729143940.0
008 061221s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
015 |a cnb001702211 
020 |a 978-80-247-2065-4 
040 |a BOD018  |b cze 
080 |a 004.38  |2 MRF 
080 |a 004.38-027.22  |2 MRF 
100 1 |a Kukal, Petr,  |d 1970-  |7 kpwa4046  |4 aut 
245 1 0 |a O počítačích převážně nevážně /  |c Pavel Kukal. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2007. 
300 |a 69 s. 
650 0 7 |a počítače  |7 ph115859  |2 czenas 
650 0 7 |a práce s počítačem  |7 ph115909  |2 czenas 
650 0 9 |a computers  |2 eczenas 
650 0 9 |a using personal computers  |2 eczenas 
CAT |a BISKUPOVA  |b 02  |c 20061221  |l MUB01  |h 0946 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2200 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080319  |l MUB01  |h 0636 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0601 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0138 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1821 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1116 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0055 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0823 
CAT |c 20140117  |l MUB01  |h 1114 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1826 
CAT |a VARTECKAX  |b 02  |c 20140718  |l MUB01  |h 0749 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0204 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2216 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2321 
CAT |a SVERAKOVAX  |b 02  |c 20200729  |l MUB01  |h 1439 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0921 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1909 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FI  |a Fakulta informatiky  |3 B824  |5 4200512703  |8 20061221  |f 77  |f Dlouhodobá  |r 20061221 
AVA |a INF50  |b FI  |d B824  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1