Všeobecná tělesná příprava krasobruslaře - Šeniglová, Lenka (2006)
Tato práce je zaměřena na všeobecnou tělesnou přípravou krasobruslaře, především mimo ledovou plochu (tzv. suchá příprava). Cílem bakalářské práce bylo pojednat o jednotlivých složkách suché přípravy. Práce také obsahuje historii, definici a stručná pravidla krasobruslení.