Šťastně navrácený běženec /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ulč, Ota, 1930- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Primus, 2006.
Subjects:
LEADER 01994nam a22005537a 4500
001 MUB01000484313
003 CZ BrMU
005 20141024104505.0
008 061214s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
015 |a cnb001697467 
020 |a 80-86207-67-6 
040 |a BOD001  |b cze 
072 7 |a 821.162.3-3  |x Česká próza  |2 Konspekt  |9 25 
080 |a 821.162.3-31  |2 MRF 
100 1 |a Ulč, Ota,  |d 1930-  |7 jk01140687  |4 aut 
245 1 0 |a Šťastně navrácený běženec /  |c Ota Ulč 
260 |a Praha :  |b Primus,  |c 2006. 
300 |a 353 s. 
655 7 |a české romány  |7 fd133974  |2 czenas 
CAT |a CHLADILOVA  |b 02  |c 20061214  |l MUB01  |h 1036 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20070202  |l MUB01  |h 1024 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20070205  |l MUB01  |h 1503 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2200 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0548 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0112 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0137 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1820 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0727 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1116 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1713 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0054 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1410 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1833 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2016 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0821 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130306  |l MUB01  |h 0926 
CAT |c 20140117  |l MUB01  |h 1113 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20141024  |l MUB01  |h 1045 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0202 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2215 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2321 
M54 |a 885.0 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 A-30835  |5 2570618326  |4 *  |8 20061214  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |r 00000001  |s kup 
AVA |a FIL50  |b FF  |c sklad  |d A-30835  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j SKLAD