Strečinkem ke kráse : zeštíhlující sestava cviků na 4 týdny /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Putkisto, Marja, 1959- (Author)
Other Authors: Špetláková, Naďa (Translator)
Format: Book
Language:Czech
Published: V Praze : Ikar, 2006.
Edition:Vyd. 1.
Subjects:
Related Items:Translation of: Body lean & lifted
LEADER 01879nam a22004937a 4500
001 MUB01000483360
003 CZ BrMU
005 20061207152249.0
008 061207s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
015 |a cnb001644000 
020 |a 80-249-0728-3 
040 |a BOD032  |b cze 
041 1 |a cze  |h eng 
080 |a 796.411.012.88  |2 MRF 
100 1 |a Putkisto, Marja,  |d 1959-  |7 mzk2006353819  |4 aut 
245 1 0 |a Strečinkem ke kráse :  |b zeštíhlující sestava cviků na 4 týdny /  |c Marja Putkistová ; [z anglického originálu ... přeložila Naďa Špetláková]. 
250 |a Vyd. 1. 
260 |a V Praze :  |b Ikar,  |c 2006. 
300 |a 159 s. :  |b fot. 
650 0 7 |a strečink  |7 ph126137  |2 czenas 
650 0 9 |a stretching exercises  |2 eczenas 
700 1 |a Špetláková, Naďa  |7 mzk2005312819  |4 trl 
765 0 |t Body lean & lifted  |9 Česky 
CAT |a ABRAHAMOVA  |b 02  |c 20061207  |l MUB01  |h 1522 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2200 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20080416  |l MUB01  |h 0615 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1813 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0137 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1819 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0054 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0820 
CAT |c 20140117  |l MUB01  |h 1112 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1826 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0159 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1002 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2214 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2321 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2014-01-17 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 796.01-PUTK  |9 VV-483360-01  |5 4303008339  |8 20061207  |f 74  |f Měsíční  |r 20061207 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 796.01-PUTK  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 15  |j VV