Přehled matematiky základní školy - Dvořáková, Kateřina (2006)
V rigorózní práci je zveřejněn podklad pro připravovanou publikaci. Jedná se o přehled matematiky základní školy. Přehled je určen především pro studenty středních škol, dále pro žáky druhého stupně základní školy a také pro jejich rodiče. Publikace je rozdělena na 4 tématické celky: aritmetika, algebra, planimetrie a stereometrie. Text je rozčleněn do 4 barevných rámců podle typu textu. Podklad neprošel žádnou odbornou korekturou.