Seznamovací inzeráty z hlediska psychologie - Bureš, Martin (2006)
Kvantitativní výzkum seznamovacích inzerátů, s důrazem na jejich psychologické aspekty. Výzkum je zaměřený nejen na rozdíly mezi pohlavími, ale i na vztahy mezi dalšími proměnnými