Slovní zásoba v Dolním Němčí se zřetelem k zednické terminologii - Svobodová, Karolina (2006)
Jazykovědná magisterská diplomová práce zabývající se nářeční zednickou terminologií v Dolním Němčí. Oblast se nachází na Uherskohradišťsku.