Oblastní muzeum v Chomutově - Malcovská, Jiřina (2006)
Práce představuje Oblastní muzeum v Chomutově, jehož vznik je spojen s činností Muzejní společnosti. Seznamuje s jeho historíí, sbírkami a exozicemi. Samostatná kapitola je věnována významným osobnostem muzea