Ošetřovatelské diagnózy v NANDA doménách /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marečková, Jana, 1961- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada, 2006.
Edition:1. vyd.
Subjects:
LEADER 04020nam a22007577a 4500
001 MUB01000473713
003 CZ BrMU
005 20091021104223.0
008 061005s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-06-18 
015 |a cnb001533826 
020 |a 80-247-1399-3 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-07  |2 MRF 
080 |a 616-083  |2 MRF 
080 |a 616-071-083  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Marečková, Jana,  |d 1961-  |7 jn20010309150  |4 aut 
245 1 0 |a Ošetřovatelské diagnózy v NANDA doménách /  |c Jana Marečková. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada,  |c 2006. 
300 |a 264 s. 
504 |a Bibliografie. 
650 0 7 |a NANDA domény  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a ošetřovatelské diagnózy  |7 ph134956  |2 czenas 
650 0 9 |a nursing diagnosis  |2 eczenas 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20061005  |l MUB01  |h 1006 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2158 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080211  |l MUB01  |h 1342 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a ZADRAZILOV  |b 02  |c 20091021  |l MUB01  |h 1041 
CAT |a ZADRAZILOV  |b 02  |c 20091021  |l MUB01  |h 1042 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0542 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0131 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1109 
CAT |a PUTNOVAX  |b 02  |c 20100602  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100617  |l MUB01  |h 0301 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100617  |l MUB01  |h 0403 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0052 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20120618  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0134 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2159 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2319 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1907 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-06-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 KAO  |b kat.ošetřovatelství  |9 KAO-473713-02  |6 3147028568  |5 3147028568  |8 20080129  |f 78  |f Mimo UK  |g 2008-58  |r 20080211  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 KPA  |b porodní asistence  |9 KPA-473713-03  |6 3147030345  |5 3147030345  |8 20080320  |f 78  |f Mimo UK  |g 2008-235  |r 20080507  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 KPA  |b porodní asistence  |9 KPA-473713-04  |6 3147030346  |5 3147030346  |8 20080320  |f 78  |f Mimo UK  |g 2008-235  |r 20080507  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 618.1-MARE  |9 VV-473713-05  |6 3147037599  |5 3147037599  |7 Zůstává v knihovně  |8 20091001  |f 70  |f Prezenční  |g 2009-427  |r 20091021  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 618.1-MARE  |9 VV-473713-06  |6 3147037600  |5 3147037600  |8 20091001  |f 74  |f Měsíční  |g 2009-427  |r 20091021  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 618.1-MARE  |9 VV-473713-07  |6 3147037601  |5 3147037601  |8 20091001  |f 76  |f Semestrální  |g 2009-427  |r 20091021  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 618.1-MARE  |9 VV-473713-08  |6 3147037602  |5 3147037602  |8 20091001  |f 76  |f Semestrální  |g 2009-427  |r 20091021  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 618.1-MARE  |9 VV-473713-09  |6 3147037603  |5 3147037603  |8 20091001  |f 76  |f Semestrální  |g 2009-427  |r 20091021  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 HOK  |b hematoonkologie Boh.  |9 HOK-473713-01  |6 3147023888  |5 3147023888  |4 G-2722  |8 20061005  |f 78  |f Mimo UK  |r 20061005  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 618.1-MARE  |e available  |t K dispozici  |f 8  |g 0  |h N  |i 117  |j VV  |k 0 
AVA |a MED50  |b LF  |c hematoonkologie Boh.  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HOK