Řízení vedená podle občanského soudního řádu o věcech, o nichž bylo rozhodnuto jiným orgánem - Košík, Petr, 1974- (2006)
Tato práce se zabývá řízením o věcech o nichž, bylo rozhodnuto jiným orgánem - rozhodl-li orgán moci výkonné, orgán územního samosprávného celku, orgán zájmové nebo profesní samosprávy, popřípadě smírčí orgán zřízený podle zvláštního právního předpisu podle zvláštního zákona o sporu nebo o jiné právní věci, která vyplývá z občanskoprávních, pracovních, rodinných a obchodních vztahů. Jedná se o jedno ze dvou druhů soudních řízení přezkoumávající řízení správní, tedy jde o jeden ze dvou druhů jakéhosi správního soudnictví.