Vybrané problémy ochrany soukromí při poskytování zdravotní péče - Prudil, Lukáš, 1974- (2006)
Cílem práce proto bylo objasnit obsah pojmu povinná mlčenlivost zdravotnických pracovníků, podat informaci o výjimkách z povinné mlčenlivosti a úskalích těchto výjimek, o vedení zdravotnické dokumentace a o tom, kdo do dokumentace může nahlížet.