Klinická onkologie pro sestry /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Vorlíček, Jiří, 1944- (Author), Abrahámová, Jitka, 1943- (Author), Vorlíčková, Hilda, 1942- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Grada., 2006.
Edition:1. vyd.
Series:Sestra
Subjects:
LEADER 04266nam a22008057a 4500
001 MUB01000473539
003 CZ BrMU
005 20100211153406.0
008 061004s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-06-18 
015 |a cnb001640578 
020 |a 80-247-1716-6 
040 |a BOD002  |b cze  |d BOD034 
072 7 |a 616  |x Patologie. Klinická medicína  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 616-006.04  |2 MRF 
080 |a 616  |2 MRF 
100 1 |a Vorlíček, Jiří,  |d 1944-  |7 jn20000402598  |4 aut 
245 1 0 |a Klinická onkologie pro sestry /  |c J. Vorlíček, J. Abrahámová, H. Vorlíčková a kolektiv. 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Grada.,  |c 2006. 
300 |a 328 s. :  |b il. 
490 1 |a Sestra 
504 |a Obsahuje bibliografii a rejstřík. 
650 0 7 |a klinická onkologie  |7 ph309669  |2 czenas 
650 0 9 |a clinical oncology  |2 eczenas 
700 1 |a Abrahámová, Jitka,  |d 1943-  |7 jn20001103578  |4 aut 
700 1 |a Vorlíčková, Hilda,  |d 1942-  |7 mzk2006343292  |4 aut 
830 0 |a Sestra 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20061004  |l MUB01  |h 1344 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2158 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20081002  |l MUB01  |h 1349 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20081002  |l MUB01  |h 1351 
CAT |a PELZOVA  |b 02  |c 20081002  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20081022  |l MUB01  |h 0601 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0542 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 1012 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0105 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0131 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1813 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0722 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20100211  |l MUB01  |h 1534 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100501  |l MUB01  |h 1109 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100617  |l MUB01  |h 0403 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2253 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0319 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0052 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1825 
CAT |c 20120618  |l MUB01  |h 1045 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0803 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1823 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0134 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2159 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2319 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0919 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1907 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2012-06-18 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 KAO  |b kat.ošetřovatelství  |9 KAO-473539-08  |6 3147037799  |5 3147037799  |4 K-1010  |8 20091007  |f 78  |f Mimo UK  |g 2009-492  |r 20091102  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 PLH  |b prev.lék.-prim.prev.  |9 PLH-473539-02  |6 3147029946  |5 3147029946  |8 20080303  |f 78  |f Mimo UK  |g 2008-158  |r 20080325  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 618.5-VORL  |9 VV-473539-03  |6 3147031489  |5 3147031489  |8 20080904  |f 70  |f Prezenční  |g 2008-588  |r 20081002  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 618.5-VORL  |9 VV-473539-04  |6 3147031491  |5 3147031491  |8 20080904  |f 74  |f Měsíční  |g 2008-588  |r 20081002  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 618.5-VORL  |9 VV-473539-05  |6 3147031490  |5 3147031490  |8 20080904  |f 74  |f Měsíční  |g 2008-588  |r 20081002  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 618.5-VORL  |9 VV-473539-06  |6 3147031492  |5 3147031492  |8 20080904  |f 76  |f Semestrální  |g 2008-588  |r 20081002  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 618.5-VORL  |9 VV-473539-07  |6 3147031493  |5 3147031493  |8 20080904  |f 76  |f Semestrální  |g 2008-588  |r 20081002  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 618.5-VORL  |9 VV-473539-09  |6 3284000941  |5 3284000941  |4 DISP.: LF  |8 20100211  |f 76  |f Semestrální  |r 20100211  |s dar 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 LF  |a Lékařská fakulta  |2 HOK  |b hematoonkologie Boh.  |9 HOK-473539-01  |6 3147023884  |5 3147023884  |4 G-2722  |8 20061004  |f 78  |f Mimo UK  |r 20061004  |s grant 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 618.5-VORL  |e available  |t K dispozici  |f 8  |g 0  |h N  |i 123  |j VV 
AVA |a MED50  |b LF  |c hematoonkologie Boh.  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j HOK