Ruské drama na brněnské scéně v meziválečném období - Formánková, Gabriela (2006)
Diplomová práce nese název Ruské drama na brněnské meziválečné scéně. Popisuje historii brněnského divadla, repertoár činohry a rozbor nejvýznamnějších ruských dramat, která byla v té době uváděna. V příloze jsou uvedeny programy některých her