Triumfální oblouk Septimia Severa na Foru Romanu - Kazelleová, Michaela (2006)
Práce rozebírá triumfální oblouk Septimia Severa na Foru Romanu, jeho architekturu, dekorativní výzdobu a hlavní výzdobný prvek čtyři velké reliéfní panely