Het behouden huis - vartaling van de novelle naar het Tsjechisch - Štrudlová, Romana; Andreasová, Alexandra; Masarykova univerzita. Ústav germanistiky, nordistiky a nederlandistiky (2006)
Překlad novely Het behouden huis z nizozemského do českého jazyka; stylistický a sémantický rozbor originálu i překladu
The translation of the nouvelle Het behouden huis from Dutsch to the Czech language; the stylistic en semantic analyse of the original and the translation as wel
Vedoucí práce: Alexandra Andreasová
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006
Keywords: nizozemský román; překlady z nizozemštiny; překlady do češtiny; literárněvědné rozbory; Dutch fiction; translations from Dutch; translations into Czech; literary criticism and history; bakalářské práce; bachelor's theses