Rainbow family of love and living light - Pecl, Václav (2006)
Duhová rodina živoucího světla a lásky. Práce se věnuje popisu mezinárodního hnutí zvaného Rainbow Family of love and Living Light. V práci používam metodu zůčastněného pozorování a strukturované rozhovory. V další části se věnuji historii a sociálním institucím.