Voornaamgeving in Nederland en Tsjechië - Bartoňková, Iva, 1983- (2006)
Srovnání vývoje křestních jmen v Nizozemí a v Česku v průběhu dějin s ohledem na zákonodárství v této oblasti; jejich popularita, motivace