Kult osobnosti a jeho právní důsledky - Borský, Michal (2006)
Diplomová práce na téma Kult osobnosti a jeho právní důsledky má za cíl rozberat a z právního hlediska zhodnotit období vrcholného stalinismu, příčiny jeho vzniku a aspekty jeho fungování v podmínkách sovětské společnosti.