Le titre de journaux français - Čepičková, Dagmar; Miličková, Ladislava, 1950-; Masarykova univerzita. Ústav románských jazyků a literatur (2006)
Předmětem práce je francouzský titulek, jeho syntaktická struktura, rozsah, stylistické figury a interpunkce
The subject of the thesis is the french headline, his syntactical structure, his volume, the stylistic figures and the ponctuation
Vedoucí práce: Ladislava Miličková
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006
Keywords: francouzština; noviny; titulní stránka; French language; newspapers; title pages; bakalářské práce; bachelor's theses