La poesia 'alla burchia' del Burchiello - Štanglová, Michaela; Šebelová, Zuzana, 1968-; Masarykova univerzita. Ústav románských jazyků a literatur (2006)
Práce pojednává o básníkovi Domenico di Giovanni, nazývaném il Burchiello. Kráce načrtne jeho komicko-realistickou tvorbu a věnuje se podrobněji jeho dílům alla burchia, a to zejména přítomnosti mytologických a biblických postav v jeho sonetech.
The bachelor thesis deals with the poet Domenico di Giovanni, called il Burchiello. It outlines briefly his comic-realistic production and relates more in detail his pieces alla burchia, and in particular the presence of mythical and biblical personages in his sonnets.
Vedoucí práce: Zuzana Šebelová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006.
Keywords: bakalářské práce