Scénář výstavy Známky na turistické hole z Orlických hor

Anotace Scéná výstavy Plíšky na turistické hole z oblasti Orlických hor se snaží zábavnou a poutavou formou piblížit tuto neobvyklou sbratelskou váše bžným návštvníkm muzea,ale i sbratelm tchto zajímavých suvenýr. Jako nejvhodnjší forma piblížení tohoto námtu jsou použity panely s detailními zvtšený...

Full description

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Růžička, Vladimír (Dissertant)
Other Authors: Holman, Pavel, 1965- (Thesis advisor)
Format: Thesis Manuscript
Language:Czech
Published: 2006
Subjects:
Online Access:http://is.muni.cz/th/110862/ff_b/
LEADER 10810ctm a22022817a 4500
001 MUB01000472016
003 CZ BrMU
005 20160303122041.0
008 060922s2006 xr ||||| |||||||||||cze d
035 |a (ISMU-VSKP)124348 
040 |a BOD114  |b cze  |d BOD001 
072 7 |a 069  |x Muzea. Muzeologie. Muzejnictví. Výstavy  |2 Konspekt  |9 12 
080 |a 796.51  |2 MRF 
080 |a 688  |2 MRF 
080 |a (437.31-18)  |2 MRF 
080 |a 069.9  |2 MRF 
080 |a (043)378.22  |2 MRF 
100 1 |a Růžička, Vladimír  |% UČO 110862  |* [absolvent FF MU, 2006, 2008]  |4 dis 
242 1 4 |a The scenario of exposition of the metal labels from the turistic sticks from Orlicke Hory  |y eng 
245 1 0 |a Scénář výstavy Známky na turistické hole z Orlických hor  |h [rukopis] /  |c Vladimír Růžička 
260 |c 2006 
300 |a 42 l. +  |e 2 CD-ROM 
500 |a Vedoucí práce: Pavel Holman 
502 |a Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006 
520 2 |a Anotace Scéná výstavy Plíšky na turistické hole z oblasti Orlických hor se snaží zábavnou a poutavou formou piblížit tuto neobvyklou sbratelskou váše bžným návštvníkm muzea,ale i sbratelm tchto zajímavých suvenýr. Jako nejvhodnjší forma piblížení tohoto námtu jsou použity panely s detailními zvtšenými fotografiemi plíšk na hole i figurína turistky v kostýmu z dob,kdy turistika a sbratelství plíšk zaínalo oslovovat první nadšence. V exposici jsou dále zahrnuty trojrozmrné artefakty (turistické hole, plíšky, etc.) a odborné popisky. Prostorové uspoádání výstavy je virtuáln zpracováno v programu Archicad  |% cze 
520 2 9 |a Annotation English The scenario of the exposition of the metal labels from the turistic sticks from Orlické hory tries to bring closer this unusual this collecting passion in an interesting and entertaining way not only to the ordinary visitors of the museum but also to the collectors of these interesting souvenirs. The form we have chosen for this exposition includes boards with detailed magnifications of the photographies of the metal labels, and a figurine in a costume from the times when the turism and collecting of the metal labels assumed the first fans. The exposition also includes three-dimensional artifacts and professional comments. The spatial organization of the exposition is virtually processed in the program Archicad  |9 eng 
650 0 7 |a pěší turistika  |7 ph124864  |z Česko  |2 czenas 
650 0 7 |a upomínkové předměty  |7 ph314809  |2 czenas 
650 0 7 |a muzejní výstavy  |7 ph599871  |2 czenas 
650 0 7 |a vycházkové hole  |7 ph493957  |2 czenas 
650 0 9 |a walking sticks  |2 eczenas 
650 0 9 |a hiking  |z Czechia  |2 eczenas 
650 0 9 |a souvenirs (keepsakes)  |2 eczenas 
650 0 9 |a museum exhibitions  |2 eczenas 
651 7 |a Orlické hory (Česko a Polsko : oblast)  |7 ge130326  |2 czenas 
651 9 |a Orlické hory Mountains Region (Czechia and Poland)  |2 eczenas 
655 7 |a bakalářské práce  |7 fd132403  |2 czenas 
655 9 |a bachelor's theses  |2 eczenas 
658 |a Historické vědy  |b Muzeologie  |c FF B-HI MU kombin. (MU)  |2 CZ-BrMU 
700 1 |a Holman, Pavel,  |d 1965-  |7 jo2003184060  |% UČO 1434  |4 ths 
710 2 |a Masarykova univerzita.  |b Ústav archeologie a muzeologie  |7 kn20020322418  |4 dgg 
856 4 1 |u http://is.muni.cz/th/110862/ff_b/ 
CAT |c 20060922  |l MUB01  |h 0452 
CAT |a CONV-M53  |b 02  |c 20061206  |l MUB01  |h 2000 
CAT |c 20070427  |l MUB01  |h 2158 
CAT |c 20071001  |l MUB01  |h 0101 
CAT |c 20071003  |l MUB01  |h 2202 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20080429  |l MUB01  |h 1827 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0130 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1812 
CAT |c 20100428  |l MUB01  |h 0952 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1108 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20100525  |l MUB01  |h 1318 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20100929  |l MUB01  |h 0311 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 1854 
CAT |c 20110627  |l MUB01  |h 2304 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0051 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 0800 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20130925  |l MUB01  |h 1606 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140328  |l MUB01  |h 1519 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140416  |l MUB01  |h 1530 
CAT |c 20150901  |l MUB01  |h 1432 
CAT |c 20150921  |l MUB01  |h 1353 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20151022  |l MUB01  |h 0741 
CAT |a HANDL  |b 02  |c 20151118  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20151208  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151224  |l MUB01  |h 1130 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20160303  |l MUB01  |h 1209 
CAT |a PRESOVA  |b 02  |c 20160303  |l MUB01  |h 1220 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0745 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0806 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0809 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0813 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 0817 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 1324 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20160322  |l MUB01  |h 1330 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0724 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0728 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0921 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0924 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170406  |l MUB01  |h 0937 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1142 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1150 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1200 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1204 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20170810  |l MUB01  |h 1213 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0927 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 0943 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1107 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1115 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1123 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1127 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1132 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171011  |l MUB01  |h 1136 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0759 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20171012  |l MUB01  |h 0803 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1310 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1318 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1323 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1326 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1329 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1334 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1344 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180320  |l MUB01  |h 1352 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180321  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0726 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0730 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0739 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0748 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0753 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0805 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0942 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0945 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1007 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1016 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180322  |l MUB01  |h 1021 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0802 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0807 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0810 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0816 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0852 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0902 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0906 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0910 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0914 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0920 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180327  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1020 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1030 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180328  |l MUB01  |h 1038 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0732 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0735 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1603 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1607 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180403  |l MUB01  |h 1615 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0731 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0734 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180404  |l MUB01  |h 0743 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0729 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0738 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0742 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0747 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0751 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180405  |l MUB01  |h 0801 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0928 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0932 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0938 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 0958 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1025 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1112 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1149 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1154 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20180723  |l MUB01  |h 1231 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190228  |l MUB01  |h 1102 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190305  |l MUB01  |h 0934 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190305  |l MUB01  |h 1050 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1654 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1700 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190724  |l MUB01  |h 1703 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1556 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1600 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1611 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1619 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1623 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1626 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1631 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1635 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1644 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20190924  |l MUB01  |h 1701 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200315  |l MUB01  |h 0021 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2105 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2107 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20200531  |l MUB01  |h 2110 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m VYSPR  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 SKLAD  |b sklad  |3 D-17951  |5 2571513371  |8 20151022  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |p AR  |p Archiv  |r 20151022  |s dar