Pressesprache: Abonnementpresse versus Boulevardpresse - Zlámalová, Hana (2006)
Tato diplomová práce srovnává hlavní jazykové a stylistické charakteristiky abonentského a bulvárního tisku. Deník Süddeutsche Zeitung zastupuje abonentský tisk, BILD-Zeitung je zástupcem bulvárního tisku.