Kontrastive Untersuchungen zu deutsch-spanischen Phraseologismen mit Tierbezeichnungen - Kousalová, Lenka (2006)
Diplomová práce je zaměřena na porovnávání německých a španělských frazeologismů s označením zvířat a jejich rozdělení do několika skupin podle ekvivalence.