Kytara v českých zemích - Krejčí, Igor, 1957-; Bek, Mikuláš, 1964-; Masarykova univerzita. Ústav hudební vědy (2006)
Práce se zabývá historickými prvky a socilogickými souvislostmi kytary a její hudby v českých zemích od šestnáctého století do současnosti a nabízí jejich krátké srovnání s obdobným vývojem v Evropě a ve světě
The article deals with historical moments and sociological context of guitar and its music in czech lands and offers its short comparison with its similar evolution in Europe and the world
Vedoucí práce: Mikuláš Bek
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, 2006
Keywords: diplomové práce; master's theses