Le verbe et ses modes personnels en francais contemporain - Ančincová, Irena (2006)
Předmětem práce je sloveso a jeho osobní slovesné způsoby v současné francouzštině. Zaměřuje se především na temporální a modální významy jednotlivých způsobů