Johannes Urzidil a Josef Műhlberger - Bednářová, Veronika (2006)
V této práci se zabývám srovnáním života a díla autorů Josefa Mühlbergera a Johannese Urzidila, jejich vztahem k Čechám, věnuji se i situaciv Praze