Postavení a úloha předsedy vlády v ústavním systému Španělska - Kolba, Jan, 1982-; Svatoň, Jan, 1952-; Masarykova univerzita. Katedra ústavního práva a politologie (2006)
Předseda vlády. Španělsko. Ústavní systém. Forma vlády. Vláda. Postavení a úloha předsedy vlády. Složení a úloha vlády.
Prime minister. Spain. Constitutional system. System of government. Government. Position and functions of prime minister. Composition of government.
Vedoucí práce: Jan Svatoň.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006.
Keywords: předsedové vlády; ústava; vláda; constitution; government; prime ministers; Španělsko; Spain; diplomové práce