Postavení a úloha předsedy vlády v ústavním systému Španělska - Kolba, Jan, 1982- (2006)
Předseda vlády. Španělsko. Ústavní systém. Forma vlády. Vláda. Postavení a úloha předsedy vlády. Složení a úloha vlády.