Věcná práva v investiční bytové výstavbě - Vítů, Libor (2006)
Tato diplomová práce je zpracována na téma "Věcné práva v investiční bytové výstavbě". V první části práce je zaměřena na aplikace věcných práv v jednotlivých fázích procesu bytové výstavby. Ve druhé části je systém věcných práv v investiční bytové výstavbě v ČR srovnáván s právními řády vybraných zemí EU.