Autorská práva a reklama - Donát, Josef (2006)
Tato diplomová práce se zabývá tématem regulace, aplikace a ochrany autorských práv v současné reklamní praxi. V uvodu práce stručně vymezuje základní pojmy a poté rozebírá jednotlivé případy kdy je reklama regulována autorským právem.