Aktuální problémy akciových společností v judikatuře Nejvyššího soudu ČR - Kosmáková, Darja (2006)
Tato diplomová práce se zaměřuje na prozkoumání a zhodnocení dostupné judikatury Nejvyššího soudu z let 2000-2005, která souvisí s problematikou akciových společností, upravenou v obchodním zákoníku.