Daň dědická v evropském kontextu - Nejedlá, Lucie (2006)
Moje diplomová práce má název Dědická daň v evropském kontextu. Je zaměřená na komplexni problematiku právní úpravy dědické daně v České republice a na komparaci s právní úpravou dědické daně Rakouska a Spolkové republiky Německa.