Srovnání obchodního zákoníku ČR s Úmluvou OSN o smlouvách o mezinárodní koupi zboží - Hlatký, Jaroslav; Kotásek, Josef, 1973-; Masarykova univerzita. Katedra obchodního práva (2006)
Cílem této diplomové práce bylo srovnat obchodní zákoník ČR s Úmluvou o smlouvách o mezinárodní koupi zboží. Snahou autora bylo postihnout zejména rozdíly mezi kupní smlouvou dle obchodního zákoníku a její unifikovanou úpravou.
This diploma work's objektive was comparison of Czech Commercial Code with UN Convention on Contract on International Purchase of Goods. The author's effort was to point out differences especially between Contract of purchase in The Czech Commercial Code and its consolidated version.
Vedoucí práce: Josef Kotásek
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2006
Keywords: kupní smlouvy; mezinárodní obchodní smlouvy; obchodní právo; obchodní zákoník; commercial law; commercial treaties; purchasing contracts; diplomové práce