Srovnání obchodního zákoníku ČR s Úmluvou OSN o smlouvách o mezinárodní koupi zboží - Hlatký, Jaroslav (2006)
Cílem této diplomové práce bylo srovnat obchodní zákoník ČR s Úmluvou o smlouvách o mezinárodní koupi zboží. Snahou autora bylo postihnout zejména rozdíly mezi kupní smlouvou dle obchodního zákoníku a její unifikovanou úpravou.