Menšinová práva v akciové společnosti - Šveda, Peter (2006)
Bakalářská práce podává výklad o specifických právech menšinových akcionářů v akciové společnosti. Jednotlivé kapitoly obsahují stručný rozbor těchto specifických práv, zakotvených v českém obchodním právu.