Klamavé praktiky v nekalé soutěži - Traubová, Alena (2006)
Ve své práci vymezuji hospodářskou soutěž, nekalou soutěž, klamavé praktiky nekalé soutěže, biolobické i kulturní motivy k soutěži v návaznosti na právní regulaci soutěžního chování. Zabývám se právní úpravou hospodářské soutěže, nekalé soutěže z hlediska soukromoprávního i veřejnoprávního. V jádru práce se zaměřuji na nekalé praktiky v nekalosoutěžním chování z hlediska historického i současného, ve srovnání se zahraniční úpravou.